8.9.2013

Kipsu i Sverige

Anteeksi, että päivitykset tulevat vähän omituisessa järjestyksessä. On ollut vähän haipakkaa enkä ole ehtinyt / jaksanut näitä päivityksiä viime aikoina(kaan) tehdä.

Mutta, joka tapauksessa:
Kipsun reissu elokuun alussa onnistui suunnitelmien mukaan ja pentuja on siis tulossa. Astutus onnistui tosi helposti. Kipsu ja Redo eivät tavatessaan kauaa neuvotelleet kun olivat jo nalkissa. Redo astui Kipsun 4 päivän aikana 3 kertaa. Kaikilla kerroilla ne olivat nalkissa n. 15 minuuttia. 
 

Redo on aivan huippu tyyppi. Se on täynnä työintoa ja tekee antaumuksella töitä Mariahille. Toki hyvällä ja johdonmukaisella koulutuksellakin on merkitystä. Redo on avoin ja ystävällinen ja tietysti komea! Mariah luottaa koiraansa täysin eikä koskaan kuljeta sitä hihnassa edes kaupungissa. Se on luvallista Enköpingissä.

Me ehdittiin pääasian lisäksi Kipsun kanssa käydä myös monissa turistikohteissa. Ruotsin maaseutu Enköpingin lähistöllä näytti parhaat puolensa: sää on upea, n 25 -30 lämmintä, ihmiset ystävällisiä, kaikkialla oli siistiä. Ehkä pidetään ensi kesän treffit Ruotsissa Mariahin opissa.
Kuvia reissusta löytyy lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti