16.2.2013

Keiko riiuureissussa

Hain Keikon viikko sitten meille "lomailemaan" kun vähän näytti jo siltä että H-hetki lähestyy. Maanantaina vielä käytiin Pipan kanssa silmäpeilauksessa. Mahtavaa tuuria, että sain ajan Suomen parhalle silmäasiantuntijalle, Elina Pietilälle, joka tutki Pipan silmät myös viime syksynä. :). Elina tutki silmät erittäin tarkasti eikä edelleenkään löytänyt mitän perinnöllisiin silmätauteihin viittaavaa! Keskusteltiin myös pitkään Tompan kaihin periytyvyyden riskeistä. Elina piti riskiä erittäin pienenä, ja suositteli astutussuunnitelmien pitämistä ennallaan!

Pipalta otettiin maanantaina myös progesteronitesti, koska mua kiinnosti tietää, olisiko tilanne sama kuin Alman kohdalla. Alma kun antoi Tompan astua vasta pari päivää progetestin osoittaman H-hetken jälkeen. Maanantaina Pipan tulos oli 1,4 eli ei vielä otollinen hetki. Samaa kertoi myös Keikon nenä. Se kävi välillä nuuhkaisemassa ja lähti sitten huilaamaan ja keräämään voimia tulevaan. Pipa kyllä oli aktiviinen ja haastoi kovasti Keikoa. :) Keskiviikkona otettiin uusi progetesti ja tulos oli nyt 3,1. Sen mukaan H-hetki olisi perjantaina. Pipa käänsi häntää jo kunnolla sivuun ja Keiko tsekkaili tilannetta tarkasti. Kerran se nousi hetkeksi selkään mutta jätti homman siihen.

Tostaina aamuvarhain Keiko sitten alkoi tosipuuhiin Astuminen sujui oppikirjan mukaisesti. Olivat nalkissa 15 min.  Pari ei siis uskonut progetestiä. Eikä Pipan ajoitus ollut samanlainen kuin emollaan. Illalla toinen astuminen, nalkissa 20 min, perjantaina puolen päivän aikaan 3. kerta, nalkissa 20 min. Lauantaina aamulla viiden aikaan Keiko alkoi olla tosi rauhaton. Päästin koirat ulos ja sen jälkeen neljäs astuminen, nalkissa 15 min. Eli juoksujen 13.-15. päivinä 4 astumista. Vaikuttaa lupaavalta! Nyt sitten odotellaan 4 viikkoa ja vien Pipan ultraan. Pitäkää peukkuja!

Vähän Pipaa välillä kyllästytti se odottelu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti