18.8.2012

Pentusuunnitelmia

Käytin Pipan silmäpeilauksessa 13.8.2012 eläinlääkäri Elina Pietilällä. Silmistä ei löytynyt mitään perinnöllisiin silmäsairauksiin viittaavaa! Lasiaisissa tosin näkyi samentumaa, mikä lääkärin mukaan voi olla tulehduksen jälkeinen muutos. Siitä ei onneksi pitäisi olla koiralle haittaa eikä se vaikuta mitenkään jalostussuunnitelmiin:). Niinpä sitten sovimme Tian kanssa, että Pipa yritetään astuttaa seuraavista juoksuista Keikon, Didaktic's Bob Marleyn kanssa:). Tässä linkki Keikon tietoihin Koiranetissä. Keiko on terve, nyt n. 3,5-vuotias herrasmies, joka ei turhia hötkyile. Kun virtaa tarvitaan esim. toko-kentällä tai agilityradalla, sitä löytyy upeasti.

Tässä miehekäs Keiko poseeraa ja pujottelee. Kuvat Susanna Uusitupa-Kärppä ja Miia Laaksonen.
Ja tässä linkki meidän Pipa-Pippurin tietoihin koiranetissä (sillä on tosin 2 nollaa agin 1-luokassa mutta tiedot päivittyvät niiiiin hitaasti agilityn osalta)  ja muutama kuva:)
Kirjoittelen lisää suunnitelmista ja Keikosta Ahmakulman kotisivuille heti kun ehdin. Arvelen että Pipan seuraavat juoksut ajoittuvat tammi-helmikuulle. Jos kaikki menee nappiin, syntyy pieniä kelpie-lapsia maalis-huhtikuussa.

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea pentusuunnitelmiinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onnea näissä hommissa tarvitaankin:)

    VastaaPoista
  3. Keiko on ihan mahtava mies, ihanaa, että se on valikoitunut sulhasehdokkaaksi! Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan, onnea matkaan :-)

    VastaaPoista
  4. Joo, Keiko on aika ihku! Toivotaan että Pipalla ja sillä kemiat synkkaavat:)

    VastaaPoista