1.12.2013

Pennut jo uusiin koteihin!

Niin se aika vaan taas hurahti. Niina toi marraskuun alkupuolella  5-viikoiset pennut ja Kipsun tänne meille hoitoon. Reippaasti koko kööri asettui aloilleen uuteen paikkaan. Sitten Kipsu sai pahan ripulin joka aiheutti oireita myös niveliin. Onneksi vaivat katosivat täysin antibiooteilla ja Kipsu oli pian taas oma iloinen itsensä. Lääkkeiden vuoksi se ei ikävä kyllä enää voinut imettää pentuja ja se muutti takaisin omaan kotiin kun pennut olivat 6 viikkoa. Se kyllä kävi moikkaamassa ja kouluttamassa niitä viikonloppuisin. :) Pennut ja Kipsu olivat tosi iloisia aina tavatessaan ja lopulta pennut uskoivat, että maitobaari on oikeasti kiinni.


Kolme viikkoa pentujen kanssa on mennyt tosi nopsaan. Peetsa kävi testaamassa 6-viikkoiset pennut. Kaikki osoittautuivat rohkeiksi ja reippaiksi harrastuskoiran aluiksi! Joillakin oli voimakkaampi taistelutahto ja joillakin taas saalisvietti korostui vähän enemmän. Eräs sievä tyttö sopisi kuulemma jopa suojeluun. :) Kaiken kaikkiaan tasainen pentue!
Eläinlääkärireissu sujui mallikelpoisesti. Pennut nukkuivat lähes koko reissun ajan, joku jopa tutkimuspöydällä. Kaikki pennut saivat terveen paperit ja sirut. :)
Pennut löytyvät nyt Koiranetistä.

Tässä potretit 6 viikon ikäsistä penneleistä:

Punainen tyttö:


 
 

Oranssi tyttö:Lila tyttö: 
 

Pinkki tyttö:


 
 
Sininen poika:


 
 
Turkoosi poika:


 
 
Ruskea poika:
Olen ladannut kuvia enemmän taas kuvapankkiin, joten käykääpä ihailemassa riiviöitä.

Kaikille pennuille löytyi taas tosi ihanat, harrastavat kodit. Viisi pentua muutti tänä viikonloppuna 8 viikon ikäisinä uusiin koteihin. Kaksi poikaa viettää vielä muutaman päivän meillä ja juhlivat Itsenäisyyspäivää uusissa kodeissaan.

1 kommentti: